ÎNALTA CALITATEFRANCEZĂ

Fiecare creație Galénic este concepută din grija constantă de a garanta formule eficiente și rafinate, de o calitate exepțională. Această căutare perpetuă a perfecțiunii face parte din demersul Înalta Calitate: o selecție riguroasă de materii prime, teste și verificări reluate fără încetare, formule ce fac obiectul controlului strict al calității pe tot parcursul liniei de produție.

Pentru aceasta, am luat decizia de a fabrica produsele noastre de îngrijire exclusiv în Europa, din care, peste 90% în Franța, pentru a păstra expertiza Maeștrilor formulatori și procesul propriu de fabricație.

Cu o producție și creație franceză în proporție majoritară, produsele noastre sunt fabricate în centrele de cercetare și fabricile Laboratoarelor Pierre Fabre, în centru regiunii Tarn, din sud-vestul Franșei.

PRODUS ÎN FRANȚA DE LA CERCETARE LA PRODUCȚIE

Cercetare în Vigoulet-Auzil

În inima centrului de Cercetare, pilon al expertizei noastre, maeștrii formulatori Galénic concep formule de excepție. Principalele etape sunt realizate pe loc: selecționarea atentă a materiilor prime și ambalarea inedită stau la originea produselor de îngrijire de înaltă calitate.

Creare în Paris

Marcă franceză fondată la Paris în 1978.
În capitala artei și a modei, Paris, au apărut primele produse de îngrijire Galénic, la finalul anului 1970. Paris, orașul de top al expertizei franceze, se distinge prin creațiile sale vârf de gamă, ale căror calitate și eleganță sunt recunoscute în lumea întreagă. Și astăzi, fidelă moștenirii sale, o formulă Galénic este excepțională.

Evaluare și testare în Toulouse

Galénic nu lansează niciodată un produs nou fără să testeze și să verifice eficiența și siguranța acestuia. Evaluările sunt efectuate în Centrul de Cercetare și Dezvoltare Clinică aflat în Hôtel-Dieu-St-Jacques din Toulouse.

Producție în Soual

Soual, fabrică cu istorie a mărcii, asigură producția și ambalarea produselor de îngrijire Galénic de peste 40 de ani.

O CĂUTARE PERPETUĂ A PERFECȚIUNII

De la fondatorul său vizionar Pierre Fabre la Maeștrii preparatori, filosofia Galenic este neschimbată: aceea unei căutări neobosite a formulei de excepție, a produsului perfect. Atât creator pasionat, cât și expert științific, își dezvoltă permanent spiritul creativ. Fiecare formulă este o creație personalizată. Cercetarea formulei perfecte este elaborată fără compromis, avansând pas cu pas. Anumite produse durează ani de zile până sunt lansate. Sunt necesare nouă luni pentru a valida un nou produs, ani pentru a găsi formula perfectă.

În fine, fiecare formulă este fabricată conform standardelor de fabricație inspirate de cultura farmaceutică a Laboratoarelor Pierre Fabre, testate și retestate, până când se dovedește eficacitatea sa. Această căutare perpetuă a perfecțiunii stă la bază produselor Galenic și se exprimă până în cel mai mic detaliu, de la formulă la ambalaj.

PERFECȚIUNEA CĂTRE INFINIT

Aluzie la semnul infinitului, monograma simbolizează căutarea perfecțiunii Galenic. Această căutare perpetuă, infinită exprimă identitatea unică Galenic.

Această etichetă identitară îmbracă și semnează fiecare cutie a formulelor de excepție.