MAEȘTRI PREPARATORI

TRANSMITEREA EXPERTIZEI

Istoria Galenic este o istorie de transmis. Maeştri preparatori, datorită expertizei unice izvorâtă din știința galenică, deschid cu imaginație și rigoare creației formule inedite. Eficacitatea produselor constituie nucleul exigenței lor, expertiza lor se înscrie într-un produs de calitate permanentă și sigur.

De când Polul Cercetării Laboratoarelor Pierre Fabre se află în sudul Franței, Maeştri preparatori deschid cu imaginație și rigoare creației formule inedite. Această căutare a perfecțiunii este posibilă datorită transmiterii expertizei și a științei mereu îmbunătățite. victoria lor este o alchimie perfectă între rigoare, eficacitate și senzorialitate, pentru a deschide fiecărei femei excelența.

O MESERIE A EXCELENȚEI

Maeştri preparatori sunt experți în formule. Deschid creației produse excepționale. Inventează, compun, asamblează, testează și retestează formula personalizată în care vor fi inserate cele mai puternice bunuri. Victoria lor este o alchimie perfectă între rigoare, eficacitate și senzorialitate.

Animați de expertiza științifică, pasiunea pentru cercetare, dragostea pentru artizanat și autenticitate, precum artiștii pentru muzele lor, Maeştri preparatori sunt veritabili creatori. Ei împing limitele tehnice pentru a propune formule mai inventive și eficace. Sunt în căutarea perpetuă a perfecțiunii în care fiecare posedă propriul său mod de a crea și de a face o formulă.