O EXPERTIZĂUNICĂ

Moștenit dintr-o expertiză unică, transmisă din generație în generație, Galenic creează și fabrică produse cosmetice de Înaltă calitate, de mai bine de o jumătate de veac. Într-un demers de Înaltă calitate, Înalta Elaborare Cosmetică garantează o selecție riguroasă a materiilor primare, teste și verificări efectuate de experți și o fabricație efectuată în Franța.

ARTA ASAMBLĂRII

Maeştri preparatori caută neobosiți o formulă, adaptată administrării produsului, și prezintă cele mai bune garanții de activitate, de stabilitate și de siguranță a produsului. Datorită experienței lor, trebuie să dovedească creativitate pentru a revela întreaga forță a bunului și pentru a păstra întreaga eficacitate cu o senzorialitate care trebuie să fie remarcabile. Astfel, fiecare formulă Galenic este o creație personalizată.
o veritabilă muncă de aurar, cerând o minuțiozitate completă, un număr nelimitat de încercări pentru a obține un rezultat de excepție.

Departe de formula clasică, constând din infuzarea bunurilor în texturile deja existente, la Galenic, formula este cu totul alta. de fiecare dată, este o nouă provocare: Maeştri preparatori se străduiesc să găsească asamblarea perfectă din jurul bunului, care să-i permită să-și exprime pe deplin puterea și eficacitatea în deplină siguranță.
Un produs de excepție nu se datorează deloc hazardului: el trebuie să fie creat fără compromisuri, etapă cu etapă, respectând expertiza.

ȘTIINȚA GALENICĂ ÎN SERVICIUL FRUMUSEȚII

Descoperirea bunului este prima mare etapă a creării unui produs. Dar pentru Galenic, știința nu se oprește aici. Dacă fiecare marcă poate să se prevaleze de utilizarea bunurilor puternice, aceste bunuri nu pot să fie eficace decât dacă se cunoaște modul de păstrare a puterii lor și de a le face să pătrundă în epidermă, în profunzimea pielii.

Maeştrii preparatori trebuie să inventeze formula care va conserva întreaga eficacitate a unui activ. O provocare pe care o relevă, pas cu pas, pentru a crea o rețetă unică, o arhitectură inteligentă și exclusivă.

PROCESUL CREAȚIEI MAESTRULUI FORMULEI

1. INTUIȚIA

Totul începe cu intuiția. Ca un mare bucătar, care caută să pună în valoare chintesența unui produs rar, Maestrul preparator inventează un asamblaj inedit, o arhitectură galenică exclusivă, pentru a etala întreaga putere a unui bun. Deci, înscrie compoziția precisă a formulei pe care o inventează în caietul său de cercetări.

2. SELECȚIA

Selecția constituie a doua etapă. Datorită experienței sale, Maestrul preparator trebuie să dovedească creativitate, pentru a identifica materiile prime bune. Pentru a formula, trebuie să aleagă dintre 2000 de materii prime, iar caracteristicile sale le cunoaște pe de rost.

Dispune de multe materii prime, selecționate cu rigurozitate. fiecare este examinată olfactiv și tactil. Maestrul preparator ascultă primele senzații pe pielea sa. Trebuie să îmblânzească toate fațetele și proprietățile fiecăreia, înainte de a le acorda locul în formulă. El selectează în mod unic ingredientele. Nimic nu este de prisos, gratuit sau lăsat la voia întâmplării. Într-o formulă, totul este gândit, justificat pentru a garanta eficacitatea și siguranța. Selecția este o etapă primordială.

3. ASAMBLAREA

Etapa următoare, cea mai importantă, este aceea a asamblării. Odată selecționate, Maestrul preparator va putea asambla materiile prime cu minuțiozitate și progresiv, pentru a le face compatibile unele cu altele.

O precizie riguroasă este esențială în dozare. O dozare diferită modifică totul și atunci totul trebuie luat de la început. Asamblarea este un moment crucial căci stabilitatea, eficacitatea și armonia finală a produsului depind de aceasta.
Ani de experiență sunt necesari pentru a obține precizia și cunoașterea bunurilor și asimilarea lor.

4. TESTUL

Testul constituie ultima etapă. Sute de încercări sunt realizate pentru a găsi cele mai bune prototipuri de creme. Galenic nu face niciodată un pas înainte, fără a fi testat și verificat eficacitatea și securitatea produselor sale. În plus, pentru fiecare produs, Maestrul preparator cercetează textura perfectă pentru un produs finit ideal: o senzorialitate, o senzație agreabilă și unică la atingere. Rezultatul pe piele trebuie să fie exemplar. Pentru Galenic, textura este un detaliu.